2015-11-19-09.54.36
2015-11-19-09.54.39
2015-11-19-09.54.42
2015-11-19-09.54.54
2015-11-19-09.55.00
2015-11-19-09.55.10
2015-11-19-09.55.15
2015-11-19-09.55.22
2015-11-19-09.55.28
2015-11-19-09.55.34
2015-11-19-09.55.41
2015-11-19-09.55.45
2015-11-19-09.55.55
2015-11-19-09.56.01
2015-11-19-09.56.08
2015-11-19-09.56.13
2015-11-19-09.56.18
2015-11-19-09.56.23
2015-11-19-11.38.56
2015-11-19-11.39.01
chef préparant un magret de canard

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie do egzaminu czeladniczego w zawodzie KUCHARZ

Wymagania:
– ukończone 18 lat,
– dobry stan zdrowia

Program kursu:
–  Podstawy zasad żywienia
–  Technologia dla kucharzy
–  Materiałoznawstwo
–  BHP i ochrona środowiska
–  Zajęcia praktyczne

Uzyskane uprawnienia:
Zaświadczenie MEN oraz dyplom czeladniczy wraz z suplementem EURO PASS